Gizlilik Politikası

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ

Burada okuyacağınız Gizlilik Politikası, www.yalimhukuk.com sitesini ziyaret ettiğinizde, size ilgili hizmetleri sunarken kişisel bilgilerinizin nasıl yönetildiğini anlatmaktadır.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ VE KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMACI VE DAYANAĞI

Yalım & Yalım hukuk ve danışmanlık ofisi tarafından kullanıcılara sunulan www.yalimhukuk.com  daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Hakkında Kanun başta olmak üzere ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüğü ve hizmet standartları çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi, vaat eder.

KAYIT ALTINA ALINAN BİLGİLER

Siteyi kim olduğunuzu söylemeksizin veya herhangi bir kişisel bilgi vermeksizin ziyaret edebilir ve dolaşabilirsiniz. Bizimle site üzerinden iletişime geçmeniz durumunda aşağıdaki belirtilen kişisel bilgilerinizi toplayabileceğini ve saklayabileceğini kabul etmiş olursunuz; 

- E-posta adresi, adres/iletişim bilgileri, telefon, TC Kimlik / Vergi numarası gibi bilgiler 
- Sitedeki faaliyetlerinize istinaden gerçekleşen işlemlere ilişkin bilgiler

- Site üzerinden yapılan yazışmalar, geri bildirimler ve İnfo@yalimhukuk.com' a gönderilen mesajlar
- Bilgisayar/donanım ve bağlantı bilgileri, sayfa görüntüleme istatistikleri, sayfaya gelen ve giden trafik bilgileri, ad data/reklam yayınları ile ilgili veriler, IP adresleri ve standart web log bilgisi/standart web günlüğü bilgileri dahil, Siteyi ziyaret etmenizden, içerik ve reklamlarımız ile etkileşiminizden doğan diğer bilgiler
- Demografik ve navigasyon verileri gibi diğer şirketlerden alınan bilgiler
- Üçüncü kişilerden sağlanan ek bilgiler


KİŞİSEL VERİLERİ SAKLAMA SÜRESİ

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin bildirimin alındığı tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

RESMİ MAKAMLARLA KİŞİSEL VERİ PAYLAŞIMI


www.yalimhukuk.com ve www.beylikduzuhukuk.net adresini ziyaretinize  ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Yalım & Yalım hukuk ve danışmanlık ofisi yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere Yalım & Yalım hukuk ve danışmanlık ofisi 'nin yasal veya idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN ÖNLEMLER

Kişisel verilerin korunması Yalım & Yalım hukuk ve danışmanlık ofisi için önemli bir konudur. Yalım & Yalım hukuk ve danışmanlık ofisi kişisel verileri depolarken güvenlik duvarları ve Güvenli Soket Katmanı (SSL) şifrelemesi gibi genel kabul görmüş güvenlik teknolojisi standartlarını kullanmaktadır. Buna ek olarak, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi aracılığıyla “www.yalimhukuk.com ve www.beylikduzuhukuk.net” kişisel verilerinizi gönderirken bu veriler SSL kullanılarak aktarılmaktadır.

Yalım & Yalım hukuk ve danışmanlık ofisi, kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.


UYGULANACAK HUKUK, YETKİLİ MAHKEME VE İCRA DAİRELERİ

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:1 / 185 Skyport Residence
Beylikdüzü İstanbul

0212 510 75 30

0212 510 99 22


info@yalimhukuk.com
Bu sitedeki bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlı olup herhangi bir davet içermemektedir. Site içeriği, Türkiye Barolar Birliği'nce yayımlanan Meslek kuralları ile Reklam yasağı Yönetmeliği'ne ve Avrupa Birliği avukatlık Meslek Kuralları'na uygun olarak güncellenmektedir.